Ai nevoie rapid de un site web de prezentare pentru afacerea ta?

Poți avea un site web de prezentare pentru afacerea ta în doar 10 minute. Ai nevoie doar de un nume de domeniu și un pachet de găzduire web de la Simplenet și poți crea gratuit un site web cu ajutorul WordPress.

Cum creezi gratuit un site WordPress în doar 10 minute?

Crearea site-ului web nu te costă nimic în afară de cele 10 minute în care vei instala și configura WordPress, dar ai nevoie de un mic buget pentru domeniu și abonamentul de hosting.

1

Plasează comanda pentru abonamentul de găzduire web și pentru numele de domeniu dorit. Poți folosi și un nume de domeniu pe care îl deții deja.

2

Vei primi pe email date de acces la cPanel – panoul de control al contului de web hosting. Accesează cPanel, apoi WordPress Toolkit.

3

Instalează WordPress din 3 click-uri, alegând set-ul de teme și pluginuri Simplenet. Poți alege numele site-ului, userul și parola de acces, emailul administratorului etc.

4

Așteaptă să se termine instalarea, atât a WordPress-ului, cât și a set-ului de teme și pluginuri Simplenet necesare construcției site-ului.

5

Click pe butonul Login pentru a te autentifica în zona de administrare WordPress, unde vei fi putea alege designul dorit pentru site-ul tău.

6

Aștepți ca instalatorul automat să termine și vei avea un site de prezentare. Ești liber să modifici textele și pozele de pe pagini cu cele ale tale.

Vezi video pe Youtube

Pentru a-ți fi cât mai ușor să creezi un site web de prezentare am pregătit un tutorial video pe canalul nostru de Youtube.