Despre noi

Suntem o echipă mică de experți WordPress și misiunea noastră este să ajutăm proprietarii de site-uri să își dezvolte afacerile online pe o fundație solidă.

Cum am început

La fel ca majoritatea clienților noștri, am pornit în online de la zero; cu un nume de domeniu, cel mai mic pachet de găzduire și o instanță WordPress.

De-a lungul anilor, înainte de a construi soluția de găzduire Simplenet, am avut bloguri personale, portaluri de shopping, bloguri de modă, chiar și magazine online.

Cunoaștem provocările și problemele prin care trec proprietarii de site-uri, publisheri independenți mici și medii sau proprietari de magazine online, pentru că și noi am trecut prin ele.

Cu timpul, ne-am dat seama că ne pricepem mai bine la chestiile tehnice legate de hosting și WordPress decât la publishing așa că am decis să ne focusăm pe ajutarea altora cu chestiile tehnice la care ne pricepem cel mai bine.

Soluția Simplenet

Astfel, am gândit și dezvoltat o găzduire web de tip shared special optimizată pentru WordPress.

Încercăm să oferim un serviciu onest de găzduire, fără ascunzișuri, cu avantajele și dezavantajele inerente.

Credem în dezvoltarea continuă pe fundații solide:

  • infrastructura de calitate
  • setup premium pe servere
  • suport specializat WordPress

Pune-ne la încercare!

Poți testa gratuit timp de 10 zile pachetele noastre de găzduire optimizată pentru WordPress prin plasarea unei comenzi. Dacă ai un site făcut pe WordPress și nu ești mulțumit de actuala firmă de găzduire, nu ezita să ne pui la încercare.