Acord privind înregistrarea domeniilor

Simplenet revinde nume de domenii de nivel superior (TLD-uri) – gTLDs (domenii generice de nivel superior) și ccTLD (domenii de nivel de nivel specific pentru fiecare țară).

Următorul acord („Termeni” sau „Acord”) se aplică utilizării dvs. a numelor de domenii înregistrate prin sau transferate către Simplenet („Simplenet”, „noi”, „nostru”). Prezentul Acord este o parte integrantă a Termenilor și Serviciilor Simplenet („TCU”) și împreună cu Acordul de înregistrare furnizat de Registrul sau Registrarul domeniului și cu Politica de Rezolvare a Disputelor a Registrarului reprezintă întregul Acord între dvs. și Simplenet în ceea ce privește utilizarea de către dvs. de nume de domenii și de orice Servicii legate de domenii.

Simplenet este denumirea scurtă a Simplenet Hosting s.r.l. cu sediul în Str. 22 Decembrie 3/B/16, Bacău, România. Achiziționând un domeniu sau transferând un domeniu către Simplenet, declarați că ați citit, înțeles și sunteți de acord să fiți obligați de acești Termeni. Termenii și condițiile Registrarilor noștri pot fi examinați la:

Simplenet nu este responsabil pentru niciun nume de domeniu asociat Serviciilor noastre care nu este înregistrat prin intermediul nostru.

1. Înregistrarea și gestionarea numelor de domeniu

1.1. Puteți solicita înregistrarea unui nume de domeniu trimițând o comandă de cumpărare a serviciilor de la Simplenet. Nu putem garanta că numele de domeniu solicitat în Comanda dvs. va fi înregistrat pe numele dvs. sau poate fi înregistrat de dvs. Nu trebuie să vă bazați pe faptul că ați trimis o comandă pentru a înregistra un nume de domeniu până nu vă trimitem o notificare privind faptul că comanda dvs. a fost acceptată și a fost înregistrat domeniul dvs.

1.2. Înregistrarea și utilizarea continuă a unui nume de domeniu sunt supuse termenilor și condițiilor de utilizare ale autorităților relevante, care sunt listate mai sus. Recunoașteți și sunteți de acord că Simplenet nu poartă nicio responsabilitate în cazul în care o autoritate oficială (registru) de domenii refuză înregistrarea unui nume de domeniu.

1.3. Dacă înregistrați un nume de domeniu prin sau transferați un domeniu către Simplenet, veți putea gestiona domeniul printr-o secțiune de administrare din Zona dvs. de utilizator.

1.4. Numele de domenii și orice servicii legate de domeniu sunt supuse reînnoirii și încetării, așa cum este stabilit în TCU Simplenet. Taxele de înregistrare și reînnoire a domeniilor nu sunt rambursabile în nicio situație. Perioada maximă de reînnoire pentru diferite TDL-uri poate varia în funcție de Registrul aferent. Taxele de reînnoire pentru numele de domeniu expirate pot varia în funcție de Registrarul aferent.

2. Informații despre registrant

2.1. Ca parte a procesului de înregistrare, vi se solicită să ne furnizați anumite informații și să actualizați prompt aceste informații, după cum este necesar, pentru a le păstra actuale, complete și exacte. Vom folosi aceste informații în conformitate cu TCU și cu politica noastră de confidențialitate. Informațiile necesare pentru procesarea înregistrării numelui de domeniu sunt afișate în Comanda dvs.

2.2. Dacă furnizați informații despre o terță parte, declarați prin prezenta că ați furnizat o notificare către o astfel de terță parte și că ați primit consimțământul lor explicit și prealabil pentru dezvăluirea și utilizarea informațiilor lor, astfel cum sunt prevăzute în TCU și în politica noastră de confidențialitate.

2.3. Unele Registre necesită confirmarea informațiilor de contact după înregistrarea inițială și / sau după orice modificare a datelor de contact, înainte ca înregistrarea numelui de domeniu să fie finalizată sau actualizată. Dacă acest lucru se aplică domeniului dvs., Simplenet sau Registrarul vă trimit o notificare prin e-mail cu instrucțiuni despre cum să confirmați detaliile dvs. Dacă nu confirmați detaliile dvs. în termenul specificat, domeniul dvs. va fi suspendat sau șters, ceea ce va afecta funcționalitatea oricăror servicii Simplenet asociate domeniului respectiv. Sunteți singurul responsabil de respectarea oricărei instrucțiuni primite pentru a menține înregistrarea numelui de domeniu în stare bună.

2.4. Ați luat la cunoștință și sunteți de acord că, la reînnoirea numelui de domeniu, se poate schimba tipul de informații pe care trebuie să le furnizați. Dacă nu sunteți de acord să furnizați noile informații, înregistrarea dvs. nu va fi reînnoită.

2.5. Informațiile pe care le furnizați determină proprietatea domeniului. Pentru numele de domeniu active înregistrate prin Simplenet și în funcție de disponibilitățile și cerințele Registrului aferent, aceste informații pot fi actualizate prin intermediul zonei dvs. de client.

2.6. Sunteți singurul responsabil pentru a ne furniza informații de contact exacte și actualizate. Nu vom accepta nicio responsabilitate pentru anularea sau refuzul de a reînnoi un nume de domeniu de către autoritatea de nume relevantă din cauza nerespectării acestor informații. Sunteți responsabil pentru orice modificări ale detaliilor de contact ale numelui dvs. de domeniu făcute prin zona de client Simplenet.

2.7. Ați luat la cunoștință și sunteți de acord că, dacă (i) furnizați informații inexacte; (ii) nu reușiți să actualizați informațiile de contact; sau (iii) nu răspundeți la solicitările Simplenet sau ale Registrarului cu privire la acuratețea datelor de contact ale deținătorului numelui de domeniu într-un interval de timp specificat, aceasta constituie încălcarea Termenilor și poate duce la suspendarea și / sau anularea înregistrării numelui de domeniu.

3. Colectarea și utilizarea informațiilor privind înregistrarea

3.1. Înregistrând un nume de domeniu prin Simplenet sau transferând un domeniu către Simplenet, înțelegeți și sunteți de acord că Registrarul, Registrul relevant sau ICANN poate stabili linii directoare, limite și / sau cerințe cu privire la informațiile pe care Simplenet trebuie să le colecteze de la dvs. pentru a vă furniza serviciile și cum putem folosi aceste informații.

3.2. Ați luat la cunoștință și sunteți de acord că Simplenet va pune la dispoziție către Registrar, Registru aferent, informațiile de înregistrare a numelui de domeniu pe care le furnizați sau că Simplenet păstrează datele în numele ICANN, a Registrarului, Registrului și altor părți terțe în condițiile stipulate sau permise de ICANN și legile în vigoare.

3.3. Prin prezenta, vă dați consimțământul explicit pentru colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor personale privind înregistrarea numelor de domeniu, astfel cum sunt prevăzute în prezentul acord, TCU, politica noastră de confidențialitate. Prin prezenta, renunțați în mod irevocabil la toate revendicările și cauzele acțiunilor pe care le-ați putea rezulta în urma utilizării sau dezvăluirii informațiilor de către Simplenet.

4. Transferuri de domenii

4.1. Puteți modifica Registrarul pentru un nume de domeniu existent în conformitate cu politica de transfer și cerințele Registrului relevant. Doar persoana fizică sau entitatea înscrisă ca registrant în înregistrarea curentă a numelui de domeniu („Proprietar de nume de domeniu”) poate iniția o solicitare de transfer al domeniului către Simplenet. Prin achiziționarea de servicii de transfer de domeniu de la noi, declarați prin prezenta că sunteți proprietarul numelui de domeniu sau că ați fost autorizat în mod corespunzător de către proprietarul numelui de domeniu pentru a iniția un transfer.

4.2. Informațiile necesare pentru inițierea unui transfer de nume de domeniu vor fi colectate în Comandă. Este posibil să solicităm să furnizați documentație suplimentară care dovedește proprietatea unui domeniu înainte sau după inițierea unei cereri de transfer. Dacă schimbarea Registrarului are loc simultan cu o schimbare a deținătorului numelui de domeniu (transferul proprietății de la o parte la alta), putem solicita, de asemenea, să depuneți autorizația corespunzătoare pentru transfer – adică un acord bilateral între părți, o decizie finală a unui organ de soluționare a disputelor referitoare la numele de domenii, o hotărâre judecătorească sau o altă autorizație adecvată.

4.3. La finalizarea cu succes a cererii de transfer, Registrarul nostru va deveni imediat Registrarul înregistrării numelui de domeniu.

4.4. Ați luat la cunoștință și sunteți de acord că orice transfer de nume de domeniu este supus termenilor și condițiilor stabilite de Registrul aferent. Simplenet nu este responsabil pentru transferul domeniilor care nu îndeplinesc cerințele pentru transfer ale Registrului respectiv.

5. Servicii de protecție date personale

5.1. Dacă este stabilit în Comanda dvs. și în funcție de disponibilitate, vă vom furniza servicii de înregistrare a numelor de domeniu cu ascunderea datelor personale (ID Protect, WHOIS Protect, WhoisGuard, Whois Privacy). Dacă vă oferim servicii de protecție WHOIS, ați luat la cunoștință și sunteți de acord că Serviciul vă este oferit așa cum ne este furnizat de Registrarul aferent și Simplenet nu va fi responsabil dacă identitatea dvs. este dezvăluită din greșeală.

5.2. Domeniile înregistrate sau transferate în administrarea Simplenet beneficiază de ascunderea datelor personale în condițiile următoare:

  • Domenii cu extensia .ro și .eu – în conformitate cu legislația în vigoare, datele personale ale titularilor dreptului de folosință sunt automat ascunse pentru persoanele fizice. Pentru persoanele juridice acestea sunt publice și nu pot fi ascunse.
  • Domenii cu extensia .com, .net, .org – datele titularului dreptului de folosință sunt publice în baza de date WHOIS și pot fi ascunse opțional prin activarea serviciului whois privacy (Whoisguard). Acest serviciu presupune un cost suplimentar de 4,95 euro + tva / an.

5.3. Achiziționând serviciile WHOIS Protect de la noi, sunteți de acord că (i) utilizarea serviciilor dvs. va respecta termenii și condițiile prevăzute în TCU; (ii) sunteți responsabil pentru păstrarea informațiilor de contact a numelui de domeniu exacte și actualizate; (ii) nu trebuie să utilizați Serviciile pentru a vă sustrage legilor, Registrului, ICANN sau altor reglementări; (iii) veți răspunde imediat la orice notificare pe care noi sau Registrarul numelui de domeniu vi-l putem transmite în urma utilizării serviciului.

6. Responsabilitatea clienților. Dispute

6.1. Dacă achiziționați servicii de nume de domeniu de la Simplenet, numele de domeniu va fi asociat contului dvs. de client și veți fi singurul responsabil de gestionarea domeniului în conformitate cu prezentul acord și cu TCU, chiar dacă domeniul este înregistrat sau deținut de un terț.

6.2. Orice litigiu între dvs. și orice terț cu privire la un nume de domeniu trebuie soluționat între părțile implicate. Simplenet nu va fi nici o parte într-o dispută și nici nu va facilita soluționarea litigiilor. Ne rezervăm dreptul, la luarea la cunoștință a unei dispute și la discreția noastră, de a suspenda sau anula numele de domeniu și / sau de a aduce la cunoștință către Registrarul sau Registrul relevant. Dvs. garantați că, în conformitate cu cunoștințele și credințele dvs., nici înregistrarea numelui de domeniu, nici modul în care acesta este utilizat direct sau indirect de către dvs. și / sau orice afiliat, nu încalcă direct sau indirect drepturile legale ale unui terț. În orice caz, litigiile pentru proprietatea numelor de domeniu sunt reglementate de UDRP-ul ICANN și /sau de Politica de rezolvare a disputelor privind Numele de Domenii a roTLD, care face parte integrantă din prezentul acord.

Acest Acord pentru înregistrarea de nume de domenii este o parte integrantă a Termenilor și Condițiilor Simplenet și poate fi modificat în conformitate cu prevederile din TCU.