Cum să gestionezi mai multe site-uri WordPress

7-mainWP

Gestionarea eficientă a mai multor site-uri WordPress este o prioritate de top pentru toți liber-profesioniștii și agențiile. Puteți pierde ore întregi în fiecare lună conectându-vă la fiecare site, actualizând WordPress, temele și plugin-urile, editând fișiere, consolidând securitatea, creând copii de rezervă și așa mai departe. Cu toate acestea, unele instrumente interesante pot simplifica aceste sarcini și vă pot economisi timp prețios.

Dezvoltatorii lansează în mod constant noi instrumente utile și le actualizează pe cele existente. Dar aceste instrumente nu pot înlocui factorul uman. Trebuie să verificați mereu funcționarea, integritatea și performanța site-ului. Cu toate acestea, deși responsabilitatea vă revine în continuare, instrumentele fac o mare parte din muncă în locul dumneavoastră.

Top instrumente pentru a gestiona mai multe site-uri WordPress

Consultați următoarele opțiuni și alegeți-o pe cea mai bună pentru nevoile și preferințele dumneavoastră.

WPMU DEV

wpmu dev

WPMU DEV este o platformă complexă care face o mare favoare webmasterilor care se ocupă de mai multe site-uri.

Există câteva motive pentru a achiziționa un abonament.

În primul rând, tabloul de bord unificat vă permite să gestionați site-urile dintr-un singur loc. WPMU DEV îl numește The Hub. Trebuie doar să vă adăugați site-urile la Hub și nu va fi nevoie să vă conectați la site-urile pe care le gestionați individual. Veți avea control deplin asupra fiecărei actualizări. Veți putea îmbunătăți securitatea și performanțele site-urilor. Veți putea crea copii de rezervă direct din interfața The Hub. În plus, veți primi rapoarte despre activitățile dvs., o caracteristică utilă pentru persoanele care se ocupă de site-urile clienților.

În al doilea rând, platforma WPMU DEV simplifică procesul de migrare și replicare a site-urilor web. Veți avea mediul perfect în care să administrați toate site-urile clienților dvs. pe o singură platformă, indiferent de furnizorul de hosting al acestora.

În al treilea rând, veți primi câteva plugin-uri premium. Pe lângă Hub, veți avea acces la câteva plugin-uri de top, obligatorii pentru un site web bun. De exemplu, Defender Pro întărește securitatea site-ului. Smush Pro optimizează imaginile. Hummingbird Pro îmbunătățește performanța site-ului.

În mod clar, WPMU DEV este o platformă excelentă care împachetează multă valoare. Dar o recomandăm doar celor cu bugete mari sau webmasteri care sunt responsabili de mai multe site-uri. Abonamentul pentru site-uri nelimitate costă 99 de dolari pe lună.

ManageWP

manage wp

Este fantastic faptul că un plugin atât de util, care îți economisește atât de mult timp, este gratuit. Îl puteți utiliza gratuit pentru un număr nelimitat de site-uri web! Cele 1.000.000 de instalări active și un rating de 4,7 spun suficient despre potențialul pluginului.

Tabloul de bord al ManageWP este ușor de utilizat. Adăugarea tuturor site-urilor dvs. este destul de intuitivă. Acesta vă permite să efectuați acțiuni în masă, cum ar fi instalarea de actualizări, gestionarea comentariilor și verificarea integrității site-urilor.

Utilizatorii care doresc mai multe servicii trebuie să plătească pentru ele. Din fericire, ManageW vine cu servicii de primă clasă, care sunt accesibile pentru toată lumea. Puteți alege să cumpărați addon-uri premium pentru fiecare site web sau să cumpărați un pachet dacă administrați mai mult de 25 de site-uri web. Acest grad de flexibilitate este unic și satisface pe deplin toate bugetele.

CMS Commander

cms commander

Caracteristica unică a CMS Commander este concentrarea pe conținut și monetizare. Luați în considerare acest instrument dacă administrați mai multe bloguri, site-uri de știri de reviste sau site-uri afiliate, deoarece vă va ajuta cu marketingul și monetizarea. De exemplu, din tabloul de bord CMS Commander, puteți insera în masă link-uri afiliate în postările dvs., importa conținut și monitoriza numărul de backlink-uri.

Pe lângă aceste caracteristici, CMS Commander este un ajutor prețios pentru gestionarea oricărui tip de site WordPress. Acesta vă permite să actualizați în masă, să editați conținutul, să monitorizați site-urile și să vizualizați statisticile de trafic.

Securitatea îmbunătățită este un alt avantaj al acestui plugin. Toate datele sunt schimbate prin criptare securizată, iar utilizatorii se conectează cu autentificare cu doi factori. Puteți rula scanări malware complete cu un singur click.

CMS Commander nu are o opțiune gratuită, dar abonamentele sunt destul de accesibile.

InfiniteWP

infiniteWP

InfiniteWP este o soluție robustă pentru a gestiona mai multe site-uri web fără stres. Puteți instala plugin-ul manual sau prin cPanel pentru a vă adăuga site-ul la tabloul de bord InfiniteWP. Odată ce ați terminat cu instalarea, totul se desfășoară fără probleme.

Dacă aveți un buget restrâns, optați pentru planul gratuit. Acesta vă limitează la efectuarea de actualizări și backup-uri și la clonarea site-urilor web. Planurile premium includ mai multe caracteristici, inclusiv securitate îmbunătățită, monitorizare a timpului de uptime, gestionare a utilizatorilor și scanare malware. În plus, puteți publica postări pe blog, încărca fișiere și gestiona comentarii direct din tabloul de bord InfiniteWP.

iControlWP

iControlWP

iControlWP include cam aceleași opțiuni ca orice altă opțiune din această listă. Fiabilitatea, accentul pus pe securitate și flexibilitatea prețurilor sunt caracteristicile sale unice. Acest instrument satisface complet utilizatorii, iar pluginul gratuit din repo-ul WordPress este foarte bine cotat (4,8 stele din cinci).

În afară de pluginul gratuit, iControlWP oferă patru planuri plătite. Toate acestea includ scanarea vulnerabilităților și scanări malware Sucuri. Cele două planuri mai scumpe includ Shield Security Central – un tool care economisește timp și care consolidează securitatea site-ului.

iControlWP oferă o perioadă de încercare gratuită de 15 zile, fără a fi necesar un card de credit.

WP Remote

wp remote

Webmasterii care gestionează cel puțin 20 de site-uri și care editează frecvent site-uri ar trebui să arunce o privire la WP Remote. Toate abonamentele premium vin cu opțiunea de site-uri de staging încorporate.

n termeni simpli, site-urile de staging sunt clone de site-uri disponibile pentru webmasteri pentru a efectua modificări ale site-ului și a testa noi caracteristici fără a afecta site-ul principal. În acest fel, puteți evita să vă blocați site-ul din greșeală.

WP Remote vă permite să gestionați până la 100 de site-uri. Puteți contacta serviciul clienți pentru prețuri speciale dacă gestionați mai mult de 100 de site-uri. Puteți gestiona eficient site-urile din tabloul de bord WP Remote fără probleme.

Unul dintre dezavantajele lui WP Remote este că doar cel mai scump plan include măsuri de securitate. În plus, prețurile nu sunt pentru cei cu bugete restrânse.

MainWP

mainwp

MainWP este pentru marii webmasteri care nu dispun de resurse financiare.

Tot ce trebuie să faceți este să instalați un plugin gratuit pe site-urile dumneavoastră. Apoi le puteți gestiona pe toate din tabloul de bord al site-ului ales. Nu vă veți baza pe un server privat. Mai degrabă, vă veți administra site-urile de pe unul dintre site-urile dvs. Puteți să actualizați site-urile, să le îmbunătățiți securitatea și să le gestionați postările și paginile fără ca o terță parte să vă acceseze datele.

Concluzie

Toate instrumentele de mai sus vă vor ajuta să gestionați mai multe site-uri WordPress în mod eficient. Consultați descrierile și evaluați care dintre ele se potrivește nevoilor, așteptărilor și bugetului dumneavoastră. Apoi, vizitați site-urile oficiale și verificați de două ori caracteristicile, abonamentele și documentația.

În cele din urmă, împărtășiți-ne impresiile. Dacă folosiți oricare dintre aceste instrumente, lăsați un comentariu pentru a-i ajuta și pe alții să aleagă o soluție de administrare a site-urilor WordPress dintr-un singur loc.


Comments

7 răspunsuri la „Cum să gestionezi mai multe site-uri WordPress”

  1. Este o prostie imensă să foloseşti aşa ceva, toate dintre astea doar îţi fură business intelligence-ul.
    Pomeneşti CMS commander că e super util pentru afiliaţi. Da’ de unde boss, un afiliat ţine cu dinţii de linkurile sale, de ce vinde, pe ce se dă click mai des, ce produce vânzări şi comisioane, şi de alte statistici. Doar nu le-ar da altora informaţia, instalând un plugin care poate fura toate aceste date.

    1. Noi la Simplenet folosim de mulți ani ManageWP și WPMUDEV, pe restul doar le-am testat, și nu am simțit niciodată că ne-ar fura datele. Vorbim totuși de companii cu cifre de afaceri de milioane de dolari, nu-i văd pretându-se la așa ceva.

    2. Haha, glumeşti, nu ? (Data is worth more then bitcoin)

      Atunci nu ştii încă ce înseamnă business intelligence. :)

    3. Înțeleg argumentul tău, dar dacă pleci de la premisa asta, atunci și firma care îți găzduiește site-ul poate să-ți fure datele, dacă vrea. Și firma care deține datacenterul unde sunt serverele firmei de găzduire poate să-ți fure datele. Și providerul de internet ar putea să-ți fure datele. Și proprietarul sistemului de operare pe care îl folosești ar putea să-ți fure datele. Și browserul pe care-l folosești îți poate fura datele. Sau extensiile din browser. De ex, adblocker-ul îți vede tot de pe pagina vizitată, inclusiv informații precum parole, credit carduri etc… Mai degrabă mi-ar fi frică de asta, de un soft gratuit, făcut de nu știu cine, care îmi poate citi toate informațiile de pe toate paginile pe care le accesez.

  2. Folosesc ManageWP de mai mult timp și am observat că oferă discounturi o dată ce „prinzi vechime” pe platformă. Am ținut activat o perioadă Addon-ul de backup și mi-a prins bine. De când actualizează WordPress-ul automat modulele și temele, ManageWP a devenit mai puțin util, însă nu inutil.

    1. Da, dau un discount de 10% în fiecare an, dar se opresc după 3 ani, deci maximul e 30%.

  3. Drept să zic, pentru site-urile clienților mei, sau ale mele, folosesc și eu tot ManageWP, am folosit și MainWP și altele, tot așa cum scop de a testa, dar ManageWP, fiind a lu GoDaddy, nu cred că se uită la câteva date ce le au clienții mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *