10 newslettere pentru programatori care merită citite

1-sitepoint-newsletter

Este esențial să te ții la curent cu ultimele noutăți din domeniul programării, chiar dacă ești un programator aspirant sau cu jumătate de normă. Îți riști cariera dacă nu înveți noi limbaje, framework-uri și bune practici. Totul se schimbă rapid în dezvoltarea web, iar tu trebuie să păstrezi permanent același ritm.

Timpul este limitat pentru toată lumea. Așa că trebuie să folosești fiecare minut cât mai eficient posibil. În loc să pierzi timpul căutând resursele potrivite pentru a-ți îmbunătăți cunoștințele, o variantă eficientă ar fi să te abonezi la următoarele buletine informative (newslettere) pentru dezvoltatori. Cele mai recente știri sunt livrate direct în căsuța ta de e-mail, pentru a le citi când îți convine.

SitePoint newsletter

sitepoint newsletter

SitePoint este o resursă de primă clasă pentru dezvoltatori, designeri, creatori de conținut și antreprenori online, cu articole, cărți și cursuri interesante. Newsletter-ul este o colecție de articole selectate cu grijă, publicate atât pe SitePoint, dar și pe alte site-uri. Include articole ale concurenților, ceea ce este destul de mișto. Aceasta arată că newsletter-ul are rolul de a vă oferi conținut relevant și nu o simplă colecție de articole de autopromovare.

Obțineți o mulțime de sugestii de lectură utile abonându-vă la acest buletin informativ. Acesta acoperă designul și dezvoltarea web, dar și domenii la modă, cum ar fi inteligența artificială, tehnologia blockchain și Python.

Smashing Magazine newsletter

Smashing Magazine newsletter

La fel ca și SitePoint, Smashing Magazine este unul dintre cele mai vechi bloguri pentru designeri și dezvoltatori. Am citit sute de articole din Smashing Magazine și nu-mi amintesc să fi fost dezamăgit de vreunul dintre ele. Este de necrezut că Smashing Magazine livrează informații de primă clasă de aproape două decenii.

Buletinul informativ săptămânal conține numai articole Smashing Magazine și invitații la atelierele și conferințele lor. Dacă citiți acest newsletter în mod constant, cu greu cred că veți rata ceva important în domeniul designului și dezvoltării.

Github newsletter

Github newsletter

Github este un alt buletin informativ interesant. Ar putea deveni o dependență și ar putea consuma mult timp. Configurați cât de des doriți să primiți un e-mail de la Github: zilnic, săptămânal sau lunar. Abonându-vă la acest buletin informativ veți avea acces la depozite interesante, idei interesante, membri Github activi și liste de subiecte interesante.

Acest newsletter nu vă ajută doar să rămâneți la curent, ci și să vă creați un cont Github activ. Pentru unii angajatori, un cont Github cântărește mai mult decât un CV bine făcut. Țineți cont de faptul că trebuie să vă creați un cont Github înainte de a vă abona la newsletter.

O’Reilly newsletter

O'Reilly newsletter

O’Reilly este mai degrabă un newsletter de programare. Dar fiecare e-mail trimis este plin de conținut interesant și pentru dezvoltatorii web. Consultați exemplul de newsletter pentru a vă face o idee. Abonați-vă la el pentru a afla despre cele mai recente tehnologii web, limbaje de programare în trend, arhitectura calculatoarelor și descoperirile științifice cu impact asupra lumii programării.

Opțional, vă puteți abona și la alte buletine informative O’Reilly: Economie, Date și Inteligență Artificială și Infrastructură și Operațiuni.

Hacker newsletter

Hacker newsletter

Hacker Newsletter este unul dintre cele mai vechi buletine de știri. Călătoria sa a început în 2010 și, în prezent, peste 60.000 de persoane sunt abonate la e-mailul săptămânal. Consultați arhiva înainte de a apăsa pe butonul de abonare. Abonații primesc săptămânal un e-mail consistent care conține o mulțime de resurse utile. Nu este o simplă listă de link-uri, buletinul are secțiuni dedicate pentru a vă ajuta să vă bucurați de conținut. Design, Code, Learn, Books, Startup News sunt doar câteva secțiuni care merită atenția dumneavoastră.

JavaScript Weekly

JavaScript Weekly

JavaScript este un limbaj folosit masiv și un newsletter axat pe el nu putea lipsi din această listă. Aruncați o privire la e-mailurile săptămânale trimise recent pentru a vă face o idee despre ceea ce primesc abonații în căsuța lor de e-mail. Acesta include tutoriale, opinii personale, noi lansări, instrumente și oferte de muncă. Buletinul agregă resurse din toată lumea de pe web, nu promovează doar postările unui blog, așa cum fac unele newslettere. Pe scurt, abonați-vă la JavaScript Weekly pentru a vă asigura doza săptămânală de JavaScript.

Post Status newsletter

Post Status newsletter

Această listă de buletine informative pentru dezvoltatori nu este completă fără un compendiu centrat pe WordPress. Post Status este o comunitate grozavă, iar echipa din spatele ei colectează cele mai interesante știri și articole din blogosfera WordPress. Newsletter-ul de la Post Status este o listă a ceea ce se întâmplă într-o săptămână și ar putea stârni interesul entuziaștilor WordPress. Conține multe sfaturi practice, informații de impact de la experți și știri generale despre WordPress – achiziții, actualizări și noi direcții de îmbunătățire.

Google Developers

Google Developers

Google se angajează ferm să ajute dezvoltatorii să își îmbunătățească cunoștințele și abilitățile. Google Developers este un imens hub informațional pentru toți cei implicați în industria online. Acesta împachetează resurse excelente, iar buletinul informativ condensează cele mai recente și mai interesante. Sunteți informat despre Android, Google Cloud, comunitățile de dezvoltatori, Chrome, inteligența artificială și multe alte instrumente legate de Google. Într-adevăr, buletinul informativ se concentrează pe produsele și serviciile Google, dar cine nu folosește cel puțin unul dintre acestea?

React DOM

React DOM

Numele acestui buletin informativ nu este chiar inspirat. E-mailurile trimise nu sunt doar despre React. Este mai degrabă o resursă pentru programatorii JavaScript axată pe React. În plus, primiți sugestii de a vă înscrie la cursuri de înaltă calitate, tutoriale CSS, știri despre schimbări importante în spațiul de codare și o mulțime de bune practici de codare. Bineînțeles, primiți multe tutoriale React și Javascript.

Web Tools Weekly

Web Tools Weekly

Dacă doriți să fiți permanent la curent cu noile instrumente pentru creatorii de site-uri web, ar trebui să vă abonați la acest buletin informativ. E-mailurile sunt destul de consistente. Trebuie să alocați cel puțin o jumătate de oră doar pentru a citi titlurile tuturor sugestiilor.

Newsletter-ul acoperă toate nevoile creatorilor de site-uri web. Acestea sunt compuse din instrumente HTML și CSS, biblioteci și framework-uri JavaScript, site buildere noi și demne de luat în seamă, precum și resurse React. Fiecare e-mail se încheie cu un tweet de reflecție și o invitație de a trimite un mesaj cu instrumentul creat pentru a ajuta dezvoltatorii. Acesta ar putea fi promovat într-un buletin informativ viitor.

Concluzii

Buletinele de știri de mai sus pentru dezvoltatori sunt alese cu grijă. Cu siguranță veți obține valoare din fiecare e-mail citit. Trebuie să alocați timp pentru citirea acestor e-mailuri, deoarece acestea vă vor ține la curent cu tot ce este nou în industrie.

Nu tratați aceste newslettere așa cum ați citi alte mesaje promoționale din căsuța dvs. de mail. Considerați-le ca pe o activitate necesară pentru îmbunătățirea competențelor, similar cu participarea la cursuri online sau cu citirea de articole de blog.


Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *