8 site-uri unde poți să-ți creezi un logo gratuit

creare-logo-gratuit

Orice afacere de succes are nevoie și de un logo pentru a permite fanilor să o identifice mai ușor.

Deții deja un site și ai ajuns în punctul unde trebuie să-ți încarci logo-ul pentru a-i da un plus de personalitate? Iată 8 cele mai bune site-uri unde poți crea o astfel de imagine fără să cheltuiești nimic.

Cum poți să creezi logo-uri gratuite?

#1 Zyro’s Logo Maker

Zyro’s Logo Maker este probabil una din cele mai bune platforme gratuite de creare logo-uri.

Acest site este foarte intuitiv. Nu trebuie să fii un designer cu experiență ca să poți crea cu el logo-uri uimitoare. De pe pagina principală, apeși butonul Create Your Logo. Vei fi redirecționat la o altă pagină cu template-uri unde vei găsi o mulțime de iconițe cu care să-ți începi proiectul.

Biblioteca de imagini este foarte ușor de navigat. Are și o căsuță de căutare unde poți introduce exact cuvântul cheie care te interesează. La final, ai posibilitatea să-ți salvezi lucrarea în format PNG și să o folosești acolo unde dorești.

#2 Visme

Dacă îți plac logo-urile mai colorate atunci Visme este platforma pe care trebuie s-o încerci.

Visme îți oferă o mulțime de unelte de editare. Proiectele tale se salvează automat ca în caz de… orice, munca ta să nu se ducă pe apa sâmbetei. Nu costă nimic să te înregistrezi pe Visme. Dar dacă vrei să utilizezi și template-urile premium, atunci este nevoie să-ți upgradezi planul Basic la Standard sau Complete.

La final, cu Visme, poți descărca lucrarea în format JPEG, PNG sau PDF.

#3 Oberlo

Oberlo este la origini o companie de distribuție, dar oferă și câteva unelte interesante pentru antreprenori. De exemplu un generator de nume de companii sau acest Logo Maker despre care vom vorbi în continuare.

După ce apeși butonul Generate Logo de pe pagina principală, întreaga pagină se derulează până ajungi la editor. Acolo, ca și în cazul Zyro’s Logo Maker, vei găsi o mulțime de iconițe de care te poți folosi la discreție. La final, lucrarea o poți salva tot în format PNG.

#4 Canva

Când vine vorba de editarea imaginilor online, Canva este o platformă preferată de mulți designeri din întreaga lume.

Poți să creezi imagini foarte atrăgătoare pentru cărți de vizită, postări pe conturile de social media și multe alte căi de promovare. Logo-urile se creează în Canva începând de la un template. Poți schimba imaginea de fundal, iconița, textul și alte elemente. Poți tasta cuvintele preferate la tastatură sau poți încărca imagini pe care le ai deja în calculator.

Canva este o platformă gratuită, dar trebuie să-ți creezi un cont ca s-o folosești. La final, îți poți descărca munca în format PNG, JPG sau PDF.

#5 FreeLogoDesign

Credem că nu putea exista un nume mai potrivit pentru un website de logo-uri gratuite. Iar dacă îl judecăm și din punct de vedere profesional, FreeLogoDesign este soluția potrivită pentru multe companii.

La FreeLogoDesign iconițele disponibile sunt mult mai colorate decât la website-urile despre care am discutat până acum. Biblioteca de imagini este și ea destul de generoasă.

La final, poți descărca gratuit proiectul apăsând butonul Save. Sau poți opta pentru o imagine în rezoluție mare la prețul de 39 de dolari.

#6 LogoMakr

LogoMakr este unul din primele site-uri care îți apar în SERP atunci când cauți pe Google platforme gratuite de creare logo. Din acest motiv, multe companii îl aleg fără să stea prea mult pe gânduri.

Ca toate celelalte platforme despre care am discutat deja, LogoMakr este un website prietenos cu utilizatorii. Ca design, seamănă într-o oarecare măsură cu Zyro’s Logo Maker sau Oberlo. Oferă și varianta de descărcare a logo-urilor în rezoluție mare ca FreeLogoDesign, numai că la un preț mai convenabil, de doar 19 dolari.

#7 DesingEvo

DesignEvo este foarte colorat! De aceea, dacă îți plac logo-urile super elaborate și creative, alături de FreeLogoDesign, DesignEvo ar trebui să se regăsească printre preferințele tale.

DesignEvo este gratuit dacă nu îți dorești un logo în rezoluție mare. Dacă vrei unul cu mulți pixeli trebuie să scoți din buzunar 24.99 dolari pentru planul Basic sau 49.99 de dolari pentru planul Plus.

#8 Namecheap

Pentru că tot te-am amăgit până acum cu logo-uri în rezoluție mare, dar contra cost, am păstrat Namecheap la final, ca cireașa de pe tort.

Lăsând la o parte posibilitățile de customizare oferite de acest website, punctul său forte este posibilitatea de a descărca produsul final în rezoluție mare și în format vector, GRATUIT!


Comments

3 răspunsuri la „8 site-uri unde poți să-ți creezi un logo gratuit”

  1. Am nevoie de un logou legat de frumusețe .

  2. Avatar gabytzu

    as vrea sa o pot instala

  3. Avatar Amalia Tănase Ioana
    Amalia Tănase Ioana

    vreau sa îmi fac un logo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *