5 teme WordPress blocks pe care le poți utiliza pe un website nou

teme WordPress blocks

Temele din blocuri sunt cele care prezintă un template ușor de modificat și suportă opțiunea full site editing.

Ideea este aceea de a schimba zonele rapid, inclusiv partea de header sau footer. Poți utiliza patternuri, stiluri globale sau customizări specifice. Toate acestea fără să mai angajezi un developer sau să plătești pentru a integra un page builder. Deși design-ul încă se află în etapa de dezvoltare, ai parte de multe posibilități ca și începător.

Iată ce teme poți alege pentru a-ți îndeplini obiectivele!

1. Twenty Twenty-Two

Această este tema de bază pentru WordPress la momentul actual, fiind concepută direct de echipa oficială.

Încă de la versiunea 5.9 a platformei, design-ul Twenty Twenty-Two a avut un potențial enorm de evoluție și a adus flexibilitate. Inspirația a venit de la versatilitatea și diversitatea păsărilor, fiind incluse multe template-uri, parternuri și zone de editare.

Drept bonus, sunt posibile scheme de culori fixe. Fontul este Sans Serif și sunt permise mai multe mărimi, de la 16 până la 144px.

2. Emulsion

Emulsion nu a fost lansată de mult timp, dar are un aspect plăcut și îți va permite să-ți formezi o prezență online solidă.

Poți instala o temă child FSE sau să ai un meniu social cu numărul de telefon și linkurile de la email. Prin intermediul acestor opțiuni, crearea unui site de calitate va deveni o sarcină simplă. Dacă îți dorești mai mult, alege dark mode. Acest lucru va duce la întunecarea aspectului și te va ajută să ieși în evidență în rândul vizitatorilor noi.

3. Alara

Alara a fost realizată într-un stil vintage, dar este o temă modernă și perfect funcțională. Patternurile de blocuri disponbile se potrivesc pentru o gamă variată de website-uri, iar acesta este doar unul dintre avantaje. Compania a promis faptul că va lansa teme child în fiecare săptămână pentru un an întreg, iar tu vei avea de unde să alegi. Este necesară o versiune PHP 5.6 sau superioară.

4. Avant-Garde

Avant-Garde este o temă din blocuri potrivită pentru cei care sunt adepții stilului minimalist. Cu ajutorul acesteia, vei reuși să ai parte de mai multe customizări și vei crea o experiență plăcută pentru vizitatori. Există peste 14 patternuri care pot fi inserate direct, inclusiv pentru crearea unui portofoliu. Tipografia va fi una elegantă, iar footerul va atrage categoric atenția. Așadar, aceeași soluție este excelentă pentru a-ți aduce ideile la viață.

5. eStory

Tema eStory poate fi folosită de cei care sunt bloggeri și caută să-și răspândească ideile cu cititori. Paternurile sunt create special pentru același tip de website, precum și pentru știri sau reviste. Există inclusiv buton de căutare, CTA, icoane și căsuță de autor. De asemenea, codul este unul simplu și oferă o viteză de încărcare bună.

Cum alegi tema potrivită?

Deși alternativele prezentate mai sus sunt destul de bune, la momentul actual încă se creează teme din blocuri noi în mod consistent.

Așadar, tot ce ai de făcut este să te gândești la ceea ce ți s-ar potrivi cel mai bine și apoi să vezi cum stau lucrurile. Dacă ți-a plăcut acest articol, da-i un share să afle și ceilalți despre informațiile de aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *