7 obiceiuri pe care le respectă proprietarii de site-uri WordPress de succes

landing-page-wordpress

În ziua de azi, dezvoltarea unui site de succes este strâns legată de popularitatea blogului său. Fie că vorbim despre un site de prezentare al unei afaceri, sau de un blog propriu-zis, calitatea articolelor și modul de gândire al persoanei responsabile cu acestea sunt vitale pentru succesul proiectului. 

În special pentru site-urile de tip magazin online, dar nu numai, dezvoltarea unui blog la care cititorii să revină cu plăcere ori de câte ori caută o anumită informație sau pur și simplu își doresc un mod plăcut de a-și petrece timpul liber, se poate traduce în creșterea numărului de conversii și maximizarea profiturilor. 

În acest sens, proprietarii de site-uri și-au însușit următoarele șapte obiceiuri despre care vom discuta în rândurile ce urmează, obiceiuri pe care le respectă cu sfințenie pentru a păstra standardele înalte stabilite pentru afacerile lor.

Ce trebuie să faci pentru a crește popularitatea unui site?

#1 Să pui mereu cititorii pe primul loc

Pentru orice propoziție pe care o postezi pe propriul site, gândește-te la valoarea pe care aceasta o are în ochii cititorilor tăi. Decât s-o scrii doar de umplutură, mai bine n-o scrii deloc, deoarece un spațiu gol este întotdeauna mai bun decât un text care produce confuzie.

#2 Să te limitezi la lucrurile adevărate

Oricât de mult te-ar tenta să fabulezi pentru a atrage mai mulți vizitatori pe site, n-o face pentru că într-un final aceștia își vor da seama că totul este doar ficțiune. Ba mai mult, dacă spui lucruri neadevărate despre un produs, la un moment dat acestea se vor întoarce împotriva ta sub formă de acuzații. De aceea, limitează-te doar la lucrurile certe despre produsele despre care scrii, lucruri în legătură cu care nu te poate contrazice nimeni.

#3 Să fii pasionat și creativ

Când faci ceva cu pasiune, plăcerea pe care o simți se transmite și celor din jur. Iar oamenilor le place să vadă și să afle despre proiecte de succes pentru că acestea îi inspiră și le dau o stare de bine. De aceea, dacă ești un blogger pasionat și creativ, fă în așa fel încât să transmiți sentimentele pe care le ai față de munca pe care o depui și în conținutul pe care îl creezi. Pe de altă parte, dacă scrisul nu se numără printre hobby-urile tale, decât să faci ceva doar din obligație și cu superficialitate, mai bine angajează un creator de conținut cu experiență, explică-i exact conceptul proiectului tău și lasă-l pe el să creeze magie în numele tău.

#4 Să îți stabilești scopuri și să te concentrezi pe ele

Nu scrie doar de dragul de a scrie dacă vrei să-ți transformi site-ul într-o afacere personală. Creionează-ți un plan, perfecționează-l și raportează-te în permanență la el pentru a nu te abate de la drumul cel bun.

#5 Să muncești mai mult decât adversarii tăi

Ne-ar plăcea să-ți spunem că există și altă rețetă a succesului în afară de munca asiduă, dar din păcate asta ar însemna să mințim. Chiar dacă în momentul de față nu pare să se străduiască la fel de mult ca cei din jurul său, fiecare om de succes a muncit la un moment dat în viața sa mai mult decât toți cei cu care se confrunta la vremea respectivă și a reușit să-i întreacă.

#6 Să colaborezi cu alți proprietari de site-uri

Colaborările cu colegii de breaslă sunt foarte importante pentru creșterea succesului unui blog deoarece un schimb de articole poate crește audiența pentru ambele site-uri participante. Astfel, nu te da în lături de la crearea unui guest post și invită și pe alții să creeze pentru tine.

#7 Să fi disciplinat și organizat

Disciplina și organizarea sunt cheia succesului pentru orice fel de proiect, nu doar pentru bloguri. Acestea presupun blocarea oricărei alte surse de distragere a atenției și concentrarea în totalitate pe sarcina pe care o ai de îndeplinit. Dacă ai de scris un articol, oprește muzica, oprește televizorul, închide de pe laptop sau desktop orice altă fereastră care te distrage și concentrează-te pe ceea ce ai de făcut până ce reușești să duci totul la bun sfârșit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *